Loading... Please wait...

Нашите новини


Добре дошли !

За мен е удоволствие да Ви приветствам с добре дошли!

Тук при нас Вие имате уникална възможност да намерите това, което на друго място би Ви струвало повече пари и вероятно загубено време. Защо да плащате повече? Защо да губите ценно време?

Нашата цел и желание !

Да предлагаме достатъчно качествени стоки с цел да намалим Вашите разходи до минимум,и удовлетворим Вашите изисквания относно качество и цена ! Нашето предимство пред частните обяви от нета:

1. Ние имаме постоянен адрес на които винаги може да ни откриете ! Ние държим на взаимното уважение и никога не бихме спекулирали с това !

2. При нас стоката задължително се тества от специализирани сервизи  за качество, техническо състояние и търговски вид ! Ние държим на всичко това !

3. Можете да тествате стоката на място както намерите за добре !

4. Някой от стоките имат гаранция ! (други не тъй като са приети на консигнация от частни лица, които нямат възможност и желание да дадат гаранция).

5. Задължително слагаме актуални снимки, за показване на действителния модел и състояние на стоката !

 

Предложението е от нас, изборът е от Вас !

 

P.S. Няколко съвета от нас :

1) Тъй като стоките са с единична бройка и са " на късмет ",имате възможност да капарирате стоката (размера вие определяте- дори символично!) - в противен случай не гарантираме че избраният от Вас продукт ще чака именно Вас :) 

2) Когато влизате в избрана от вас категория, сортирайте продуктите "най-нови" , за да имате повече шанс да намерите все още валидни оферти !

3) Всеки понеделник, се предлага отстъпка на всички стоки в магазина, от - 5% , а за редовни клиенти има карти за постоянно пазаруване с отстъпка !